Dondurulmuş
  • Dondurulmuş gıdaların soğuk zincir kırılmadan,derin donduruculara ulaşması ve kullanım süreci başlayana dek,-18 C de muhafaza edilmesi gerekir.
  • Dondurulmuş gıdaların çözüldükten sonra bir daha dondurulmaması gerekmektedir.
  • Dondurulmuş gıdalar IQF(Individual Quick Frozen-Bireysel Hızlı Dondurma) tekniğiyle dondurulmaktadır.
  • IQF tekniği  ,işleme teknolojisi itibari ile doğal bir yöntem olduğundan,ürünlerde koruyucu katkı maddesi kullanmaya gerek yoktur.
  • İhtiyaç kadar kullanılabilmesi, fireyi ve gereksiz ürün kullanımını ortadan kaldırır.
  • Dondurulmuş gıdaların saklama koşulları;
    Buzdolabında(+ 4 C)= 24 saat
    Buzlukta(-6 C)= 7 gün
    Derin dondurucuda(-18 C)=Son kullanım tarihine kadar.

 

Donipa Ürün Kataloğu
Donipa ürün kataloğunu indirmek için aşağıdaki linke tıklayınız.
Mr. Doni
Mr. Doni...
Mr. Doni, çatısı altındaki bütün mantarlarıyla geliyor...
BÖREĞİM
BÖREĞİM...
İthal ettiğimiz börek çeşitleri ile müşterilerimize çözüm ortağı...
KAYIT İŞLEMİ YAPILIRKEN BİR HATA OLUŞTU
 TAMAM